lauantai 26. marraskuuta 2016

Piparkakkutaikina

Teen kaikki piparkakkutyöt tällä taikinalla. Tämä on hyväksi koettu, joten miksipä sitä muuttaisi. Makukin on hyvä.

PIPARKAKKUTAIKINA

250 g margariini
200 g sokeria
100 g siirappia
1 kananmuna
400 g vehnäjauhoja
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1 tl kanelia
2 tl pomeranssinkuorta
1 tl suolaa
2 tl ruokasoodaa

1. Vatkaa pehmeä margariini , sokeri ja siirappi . Lisää kananmuna vatkaten.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ne taikinaan.
3. Laita jääkaappiin jähmettymään, mielellään esimerkiksi yön yli.

Erittäin helppoa ja tästä saa hyviä piparkakkutalojen osia.

2 kommenttia:

  1. Joulu on kyllä jo ihan uskomattoman lähellä! Miten se aina tuleekin niin yllättävän nopeasti vaikka ensin tuntuu, että siihen on vielä ikuisuus?! :D

    VastaaPoista