perjantai 22. marraskuuta 2013

Kukka-aiheinen valmistujaiskakku

Tässä osa siitä projektista, johon viime sunnuntaina tekemäni koristeet päätyivät. Työkaverini tytär valmistui kukka-alan ammattilaiseksi ja sitä varten tarvittiin tietenkin kakku.
Pohjana on 3 x 4 munan pellillinen, täytteenä mariannemoussee ja pursotukset flora vispiä + vanilliinikreemijauhetta. Koristeet ovat sokerimassan ja kaulintamassan sekoitusta.

Kukka-aiheinen kakku


Toivon vaan, että kakku päätyi ehjänä perille. Hieman haasteellista kuljettaa isoa kakkua tällä tavalla vanerilevyn päällä, mutta en ole oikein muutakaan kuljetustapaa keksinyt. Tietysti jos jostain saisi tarpeeksi ison leipälaatikon / pahvilaatikon ... tähän saakka kakut ovat menneet ehjinä perille saakka, jotein eiköhän tämäkin. Maanantaina sen töissä kuulee.

6 kommenttia:

  1. Kaunis kakku! Haluaisin kanssa oppia tekemään kukkia, mutta opettelu on vielä toistaiseksi jäänyt. On mukamas haasteellista löytää aikaa moiseen. Tai jos aikaa on, niin sitten täytyy saada pidettyä utelias pikkumies massoista erossa :)

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen kakku ja hienot pursotukset! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Iituntiltu ja Taru ! Juu, mulla ei ole enään niin pientä väkeä kotona, että pitäis varoa uteliasta maistelijaa :)

    VastaaPoista