perjantai 2. toukokuuta 2014

Leivontafoorumin toukokuun haaste

Leivontafoorumilla on toukokuussa mielenkiintoinen haaste. Aiheena on täytekakku ja sarjoja kaksi : 1) ammattilaisille eli y-tunnuksilla leipoville  2) kotileipureille.

Mielenkiintoa ja jännitystä lisää se, että raatina toimii ihan ammattilaiset! Nyt kannattaa osallistua ja asettaa oma taidonnäyte ammattilaisten arvioitavaksi.

Vaikka tässä onkin ammattilaisia mukana, niin pilke silmäkulmassahan näihin haasteisiin osallistutaan :) Hauskaa olla pitää mutta onhan se jännittävää saada oma kakku alan ammattilaisten arvioitavaksi. Vaikka maistamaan eivät pääsekään, mutta noin ulkonäon ja toteutuksen puolesta kuitenkin antavat arvionsa.

Käykää tutustumassa Leivontafoorumilla !

Leivontafoorumin haaste

 

7 kommenttia:

 1. Pitäisi osallistua jos kerkisin. Miten sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin josko vaikka osallistuisi. Aika aina asettaa rajoituksia, mun piti osallistua huhtikuun haasteeseenkin, mutta se jäi kuitenkin. Ei (mukamas) ollut aikaa alkaa tehdä voitaikinaa itse ja ideoida jotain kivaa leipomusta. Nyt vois väkertää jonkun pienen kakun, olishan se kiva saada se ammattilaisten arvioitavaksi. Saattaa tietty olle, että niiden arvioiden jälkeen masentuu ... :) No, ei pidä ottaa liian vakavasti kuitenkaan :D

   Poista
 2. Sait minutkin rekisteröitymään Leivontafoorumille, kun näin toukokuussa riittää näitä kakkujen tekoja. Josko kokeilisi kepillä jäätä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä hyvä! Käyhän ahkerasti kommentoimassa siellä eri juttuja, muistaakseni 20 kommentin jälkeen pääsee aktiivijäseneksi ja mukaan haasteisiin. Mullekin tuli kova kiirus kommentoida sitä sun tätä siellä, kun halusin tuohoh maaliskuun haasteeseen mukaan. Mutta kyllä kommentoitavaa löytyikin, Leivontafoorumilla on kaikenlaista hyödyllistä tietoa ja mielenkiintoisia aiheita.

   Poista
  2. Toivottavasti tulee hyvä määrä osallistujia :) On niin hyvä haaste! Mäki aion osallistua. On se jänskää saada arviointia ammattilaisilta! Sulla on muuten kiva blogi!! :)

   Poista
 3. .....mutta missä on sinun kakkusi, Tita ?
  Kiireet ymmärrän täysin, mutta tällainen arvosteluraati harvoin kohdataan muutoin, kuin Master -tason kisailuissa!
  Itse mm. olen niin tyyliini jämähtänyt, että toivon kovasti kommentteja Ü!

  VastaaPoista
 4. Olin katsonut päivämäärän väärin...luulin ehtiväni mukaan sellaisella kakulla, jonka teen tänään valmiiksi ja joka syödään huomenna. Mutta osallistumisaika meneekin tänään umpeen. :( En saa kakusta palakuvaa, koska tänään sitä ei voi vielä "korkata" .

  VastaaPoista