tiistai 26. toukokuuta 2015

Minttusuklaakakku

Välillä ehtii leipoakin vaikka uusi puutarhamme vetääkin kovasti puoleensa aina vapaa-ajalla. Kiva tutkia mitä siellä kasvaa ja onhan tässä jo perunatkin ehditty istuttaa ja porkkanat kylvää.
Kasvihuone ammottaa edelleen tyhjyyttään, ehtiiköhän sinne vielä laittaa jotain kasvamaan? Tehdään samaan aikaa pintaremonttia talossa, niin voin sanoa ettei vapaa-ajan ongelmia ole yhtään. :)

Tämän  minttusuklaisen kakun tilasi työkaveri tyttärelleen synttärikakuksi. He ovat ennenkin tilaneet kakua nimenomaan mariannemousseella ja tykänneet siitä, joten sellaisen kakun tein nytkin.


Minttusuklaakakku

Kakku tilattiin lyhyellä varoitusajalla ja arkena, joten thank god valmiiksi tehdyille koristeille ja mm. tälle perhosmuotille . Sillä saa onneksi nopeasti tehtyä kauniita koristeita. 
Jonkun eläimen halusin myös kakun päälle ja päädyin pupuun. Hetken mietin josko se on liian lapsellinen 10-vuotiaalle, mutta hyvin oli kelvannut sekin. Etukäteistoiveena oli ollut ainoastaan sokerimassakoristeita kakun päälle, joten sen puoleen oli vapaat kädet. Monimutkaisempaakin koristetta olisin halunnut väkertää, mutta aika vaan loppui kesken. 

Hyvää kuulemma oli ollut ja siitähän leipuri on iloinen. Onhan tuo mariannemoussee aina hyvää, pidän siitä itsekin kun suklaista täytettä haluaa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti