sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Dibitassu-kakku

Minua pyydettiin tekemään kakku, joka olisi Dibitassuista Mimi. Ikinä en ollut kuullutkaan Dibitassuista, mutta google vaan käyttöön ja sieltähän sellaiset otukset löytyivät :)
Aluksi oli kyllä uskonpuute kova  , en meinannut millään päästä kakunteossa alkuun kun mietin miten saan siitä edes vähän Mimin näköisen. Lopputulos oli onneksi sellainen, että päivänsankari tunnisti kakun MimiksiHelpotuksen huokaus !


Dibitassu-kakku

Dibitassuilla on iso pää , joten se oli onni tässä kakunteossa. Tuon loppuosan tein kääretortusta, jonka päälle vielä levitin täytettä ja  kakkulevyn. Jalat on tehty sokerimassasta. Riisimuromassa olisi ollut oivallinen siihen, mutta siinä vaiheessa kun jalkoja tein ei ollut aineksia kotona ja kaupatkin olivat kiinni.
Täytteinä samat kuin tässä lohikäärmekakussa eli vadelma-vaniljamoussee ja valkosuklaa-vaniljamoussee, molemmat ilman liivatetta. 
Kaikenkaikkiaan oikein mielenkiintoinen projekti, alun epäuskoisuudesta huolimatta. Kun kakunteossa pääsi vauhtiin, niin se vie taas mennessään kakkuilun maailmaan niinkuin tapana on. :)

Tässä vielä kuva "oikeasta" Mimistä  :


Dibitassu Mimi

 


6 kommenttia: