keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Babyshowerkakku

Jokin aika sitten sain tehdä vanhimman tyttären ystävän vauvajuhliin kakun. Halusin tehdä jotain uutta : ei siis masukakkua vaan joku uusi juttu . 

Löysin kuvan tällaisesta hauskasta vauvan bodyn mallisesta kakusta. Sellaisesta sitten tein oman versioni. Täytteeksi tein suklaamousseeta , eristeenä voikreemiä ja päällä kaulintamassaa. Kakku oli laktoositon. Tämän kakun lisäksi samoihin juhliin tein maidottoman ja gluteenittoman version . Kakkuna oli vauvan unilelu . Tähän tuli täytteeksi vadelmamoussee. Olipa hauskaa tehdä kakkuja pitkästä aikaa ! Niitä on aina niin mukava suunnitella ja miettiä mikä voisi olla kyseessä olevaan juhlaan sopiva kakku. Nytkin sain itse valita aiheen. Tytär tulee olemaan tämän lapsen sylikummi ja hän oli vauvakutsuja järjestämässä ystävälleen , joten hänen "hyväksynnän" toki kysyin näille kakkujen aiheille. Ettei ihan metsään mennyt :) 

Monenlaista ideaa on siitä, mitä haluaisi leipoa ja "to do-lista" sen kun kasvaa. Oi mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja! Tai sen vapauden ettei palkkatyössä olisi tarvetta käydä . Tekemsitä kyllä riittäisi yllinkyllin. 
2 kommenttia:

  1. Ihania kakkuja molemmat, mutta etenkin tuo pupukakku on liikkuttavan ihana!! ❤

    VastaaPoista