maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pari kakkua

Ei ole oikein ehtinyt leipoa viime aikoina. Nämä kaksi kakkua olen tehnyt, mutta muut leipomukset ovat oleet vähissä. Se aika, se aika....se ei vaan riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä! Ei mitään sen kummallisempia kakkuja, mutta laitan kuvat silti.

Sixpack-kakku

Tämä meni tyttäreni 18-vuotissynttäreille. Tosin 18 v. hän on täyttänyt jo 5 kuukautta sitten, mutta isosisko järjesti yllätysjuhlat nyt. Mariannemoussee täytteenä, päällinen vaahtokarkkimassaa. Koristeiden tekokin jäi minimiin, ei ollut aikaa. Mutta Kreikan lipun sentään ehdin tehdä, lomareissujen muistoksi. Juhlissa oli teemana kesälomareissut eli Kreikka ja kielikurssimatka Iso-Britanniaan - sitä lippua en valitettavasti ehtinyt tehdä.

Mansikkakermakakku
Tämä kakku meni 90-vuotiaalle rouvalle syntymäpäiväjuhliin. Kakkuun haluttiin ruusuja ja punainen tupa - kotipaikan muistoksi. Samainen kotipaikkakin täytti 90 vuotta, joten punainen tupa sopi kakkun vallan mainiosti. Täytteenä mansikkamoussee ja päällä/reunoilla  kermaa.

4 kommenttia:

 1. Täällä tämä sixpack kakku ;) Hienosti onnistunut =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Olis vaan halunnut tehdä enemmän koristeita tähän, mutta kun vaan ei ehtinyt. Uikkaritkin jäi tekemättä :)

  VastaaPoista
 3. No jopas on kakku! ;) Tuommoista kattelis ihan mielellään herkkupöydässä :D!

  VastaaPoista
 4. No juu, kyllä sitä kattelis... :) Johonkin naisten iltaan vois tämmösen väkertää ja vois siellä sitten luvan kanssa maistella sixpackia :D

  VastaaPoista