maanantai 6. tammikuuta 2014

Vetoketjumuotti

Uusin Mavilen   tuote on silikoninen vetoketjumuotti. Testasin sitä ja ihan hyvä vetoketju siitä tuli! Nyt pitää tehdä laukkukakku tai joku muu vastaava , johon saa vetoketjun laitettua!

Vetoketju massasta
Kiva vaaleanpunainen muotti , hinta on 13.90 e + postituskulut.  Muotin pituus on 23 cm.

6 kommenttia:

 1. Onpas hieno! Mäkin voisin haluta tuollaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä tuli kiva! Tuo Mavile on mun miehen "bisnes" - jos haluat vaikka tilata tuollaisen, niin kerro, onnistuu ihan näin! Laita vaikka osoitteesi sähköpostin kautta tulemaan, niin laitetaan muotti matkaan :) Sähköposti on siis titantupa@gmail.com

   Poista
  2. Lisätäänpä vielä, että postimaksut ovat noin 3 euroa. Punnitsin muotin :)

   Poista
 2. Voi täällä kiva uusi ilme! Minäkin olen haaveillut tekeväni laukkukakun jollekin, mutta en ole vielä saanut mahdollisuutta siihen. Hieno kyllä tuo vetoketju ja antaa kyllä laukulle sen viimeisen silauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vähän muuttaa ulkoasua välillä. Katri ( http://kaikkeamakeaa.blogspot.com) teki minulle bannerin, kun itse en ole mikään neropatti niissä jutuissa :) Olis meikäläiseltä kestänyt varmaan ikuisuuden saada se aikaan, joten Katrin apu oli tarpeen.
   Taidan tehdä laukkukakun kohta ihan omaks iloks, jos kukaan ei selaista tilaa. Haluaisin niin paljon kokeilla tuota vetoketjua!

   Poista
 3. Laitoin Tita siulle s-postia:)

  VastaaPoista