maanantai 27. lokakuuta 2014

Herkkuvaihto Mintun blogissa

Mintun blogissa oli taas hauska herkkuvaihto ja siihen tietysti osallistuin. Sainkin jo tänään oman pakettini. On se kivaa saada oikein postipaketti joskus, nykyään kun niitäkään ei oikein enää saa / tule lähetettyä.
Tällainen ihana paketti se oli :

Herkkuvaihto
Suklaata ja salmiakkia, minun herkkuja! Varsinkin tumma suklaa. Tuo kuvassa oleva tumma suklaa onkin ihan uusi tuttavuus minulle - sisältää omenaa ja pähkinää. Ihanan makuista! Salmiakki on aina yhtä hyvää ja paketissa oli myös tuollainen jännittävä "snap and crackle" herkku + pieni nallesuklaa. Ja ihana uusi kaveri minulle - nalle avaimenperässä! Olen suuri nallefani, niitä ostaisin kaupoista ja kirppareilta aina vain lisää - aviomies toppuuttelee välillä, koska itse jos saisin päättää, niin  ostaisin kaikki kirpparin nallet.
Nyt tyydyn ostamaan vai ne , jotka on "pakko ostaa".
Paketissa oli myös kirje - voi kuinka ihanaa! Ja harvinaista nykyaikana. Sain tämän mieluisan paketin Nooralta .

Pakko laittaa vielä kuva paketista, koska se oli niin mahtava :

Herkkuvaihto
 Ihanan kesäinen ja kaunis paketti! Kiitos Noora!

5 kommenttia:

 1. Ihana herkku-paketti ja suloinen nalle =)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja todellakin harvinaista nykyaikana saada ihan oikea kirje. :) Noora on todellakin panostanut tämän paketin tekemiseen.
  Ihana nalle. <3 Mä kanssa niin rakastan nalleja ettei mitään rajaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi onpa ihana paketti sulle saapunut. Minäkin toivon pian yllätystä Argentiinasta jossa puolalainen ystäväni asustelee. Rakastan yllätyksiä joita ystäväni aika ajoin minulta saavatkin. Minäkin tykkään nalleista ja enkeleistä myös.

  VastaaPoista
 4. Oli mieluinen, kiitos kovasti!

  VastaaPoista