tiistai 27. maaliskuuta 2018

5 x 3 hyvää asiaa

Merikapteenin vaimon  blogissa oli hauska  5 x 3 hyvää asiaa- haaste . Itsestä ja itseen liittyvistä asioista pitäisi siis keksiä hyviä asioita.
Luin sen postauksen eilen , maanantaina, ja mikäs se parempaa maanantain terapiaa kuin alkaa pohtia hyviä asioita omasta elämästään. Minulla ainakin on sitä kuuluisaa maanantain ahdistusta joka viikon alussa. Viikonlopun on saanut olla vapaalla ja itselle mielekkäissä asioissa ja sitten pitää taas kääntää ajatukset ja tekemiset työmoodille.... ei ole helppoa. 
* kolme hyvää asiaa päivässäni

* kolme hyvää asiaa minussa

* kolme hyvää asiaa elämässäni

* kolme hyvää asiaa tänä vuonna

* kolme hyvää asiaa blogissaniSiitä sitten piti lähteä pohtimaan. Tuo ensimmäinen ei ollut niin vaikea. 

Kolme hyvää asiaa päivässäni :

* Pienet kevään merkit , joita jo ihan oikeasti näkee!
* Töiden jälkeen tänään  ei ole mitään pakollista menoa / tekemistä vaan voi vaikka hyvällä omatunnolla rojahtaa sohvalle lukemaan kirjaa tai katsomaan telkkua
* Nuorimman tyttären ( 16 v) tekemä avokadopasta - luksusta kun on ruoka valmiina kun tulee töistä kotiin :)

Kolme hyvää asiaa minussa :

* empaattisuus
* osaan kuunnella
* kiltteys

Ja tätä ylläolevaa sainkin pohtimalla pohtia! Yllättävän vaikeaa keksiä itsestä hyviä asioita. Ihan melkein nolottaa "kehua" itseään. Olen siis tyypillinen suomalainen - vaatimattomuus kaunistaa :)

Kolme hyvää asiaa elämässäni :

* Perhe ♥ Eli aviomies, kolme tytärtä , vanhimman tyttären avopuoliso (lasken perheeseen kuuluvaksi) ja suunnattoman rakkaat lapsenlapset  ( 2-vuotias tyttö ja 7 viikon ikäinen poika). Ihanaa olla mummi! 
* Ystävät ja muut läheiset kuten sisko ja hänen miehensä
* Terveys 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna :

* Toisen lapsenlapsen syntymä helmikuussa ja kun eka lapsenlapsi täytti 2 vuotta ♥♥
* Saamme pidemmän yhteisen loman miehen kanssa kuin viime vuonna . Silloin oli vain viikko eikä oikein mitään ehtinyt. Nyt olisi toiveena ehtiä matkailuautolla pidemmälle reissulle.
* Olen päättänyt käyttää mielen voimaa muuttaakseni eräitä asioita tämän vuoden aikana  ja uskon lujasti pystyväni siihen. 

 Kolme hyvää asiaa blogissani :

* Mielenkiintoisia reseptejä ( toivottavasti ainakin :) )
* Itselle ja ehkä muillekin "reseptipankki"
* Innostaa leipomaan ( ainakin minut )Oli kiva haaste ja ihan mukavaa kirjoitella tänne välillä jotain muutakin kuin reseptejä. No matkoistahan olenkin aiemmin kirjoitellut ja Madridin reissun sato odottaa edelleen tallennusta tänne. Jossain kohtaa toteutan senkin. 

Haastanpa mukaan , jos vaan jaksaa / kiinnostaa osallistua . Älkää stressatko, ihan vaan jos jaksatte alkaa miettiä näitä ja kirjaamaan ylös. :) 

Elämää Koivurannassa 
Kauran lumoa
Mittari24

Kaikki muutkin vaan mukaan haasteeseen mahdollisuuksien  mukaan! Oli ihan piristävää pohtia hyviä asioita elämästään. 

7 kommenttia:

 1. Näitä postauksia on mukava lukea!
  Ja kyllä, blogistasi on paljon iloa, täältä löytyy kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva! Haastoin sutkin ensin, mutta huomasin että Merikapteenin vaimo oli haastanut sut jo mukaan tähän 5x3 hyvää asiaa.

   Poista
 2. Ensivisiitillä ja liityin lukijaksi. En osaa leipoa ollenkaan..��mutta katselen mielelläni toisten aikaansaannoksia. Ihanalta näyttää blogisi ��☀️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva , kiitos 😊 Minäpä tulen visiitille sinun blogiin 😊

   Poista
 3. Kiva, ja erilainen postaus :) Sinulla on täällä kyllä aivan ihania reseptejä, ja niin monipuolisia. Katsotaan, jos itsekin ehtisin postailla tämän. Tosin nyt niin kiirettä ollut, ettei ehdi reseptejäkään kovin usein postailla. Kiitos vain haasteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kerkiät , ei mitään paineita :) Mua piristi jo pelkästään se, että aloin miettiä näitä hyviä asioita . Ajattelin sitten kirjata ne ylös , voi sitten myöhemminkin käydä lueskelemassa niitä :)

   Poista
 4. Kiitos, ihana lämmin postaus hyvistä asioista <3
  Aurinkoista ja rauhallista pääsiäistä <3

  VastaaPoista