maanantai 5. lokakuuta 2020

Omenapiirakka kauramurupäällysteellä

Omenapiirakkaa tuli taas tehtyä. Tällä kertaa tein tällä reseptillä : Ja tein myös tuon kauramurupäällysteen tähän. Se oli kyllä viimeinen silaus piirakalla, sopi erinomaisesti tähän tasoittamaan omenien kirpakkuutta.
Kyllä on hyvää, ihanan mehevää ja tuo kauramuru tosiaan kruunaa kaiken. Talviomenaa riittää vielä. Sitä jakelen tuttaville ja sukulaisille. Taidanpa vielä mehuakin keittää itselle . Mehusta tehty kiisseli oli sen verran hyvää, että teen sitäkin uuden satsin. Ja varmaan kolmannenkin. Porkkanat kasvoivat tänä vuonna isoiksi ja perunasatokin oli iso. Tämä viljelijä on tyytyväinen. :) Porkkanat ovat päätyneet ihan syötäviksi noin vaan ja olen viikottain tehnyt myös porkkanasämpylöitä. Ne ovat vaan niin huikean hyviä! Tässä porkkanamaan erikoisimmat tuotokset :
Kakkuja olen saanut mukavasti tehdä ja pari seuraavaakin kakkutilausta on tiedossa. Niitä on kiva tehdä ja kun aiheetkin vaihtelevat niin sekin on mukavaa. Seuraavaksi on tiedossa ristiäiskakku ja sen jälkeen kakku vauvakutsuille.

2 kommenttia:

 1. Tajusin just että en ole vielä tehnyt yhtään omenapiirakka tänä syksynä. *hups* pitää kai korjata tämä tilanne pikimmiten.
  Mukavaa syysviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää korjata :D Minä oon tehnyt muutaman kerran. Kiitos samoin!

   Poista