tiistai 11. elokuuta 2015

Synttärikakku aikuiselle miehelle

Miespuolinen työkaverini halusi tarjota meille kaikille kakkua syntymäpäiviensä kunniaksi. Kyselin vähän millä teemalla mennään, mutta synttärisankarilla ei oikein ollut selkeitä ohjeita siihen. 
Jätin asian hautumaan ja jonkun ajan kuluttua lähetin hänelle sähköpostissa kuvan tissikakusta ja kysyin, että mennäänkö tällä teemalla vai perinteisellä kukin koristellulla kakulla. Kuulemma perinteiset kakut unohdetaan ja mennään "tissikakkuteemalla"  Jippii! Olipa kiva päästä tekemään vähän erisorttista kakkua välillä.

Tissikakku

Tällaista kakkua saivat työkaverit sitten maistella. Itse olin viime viikon lomalla, joten vein kakun aamulla työpaikalle ja lähdin jatkamaan lomaa. En päässyt itse kakkua maistelemaan, mutta kyllä se makoisalta maistui ,  leikkasin siitä nuo "kurvipalat" tekovaiheessa pois ja sain siis siinä vaiheessa maistettua sitä.
Täytteiksi laitoin mansikkamousseeta  (vaniljatuorejuuston sijaan laitoin maustamatonta tuorejuustoa) ja vaniljamousseeta  - aivan ihana  makupari!

Kakun korsetti on tehty mustan sokerimassan ja Satin Icen tumman kaulintamassan sekoituksesta. Tuota Satin icen massaa on helppo käsitellä, se on mukavan elastistista.
Kakun "iho" on tehty Satin Icen ihon värisellä massalla, hieman ihonväristä pastaväriä lisäsin siihen vielä. 
Helmiäissuihketta suihkasin vielä päälle. Pursotukset om tehty taas Knorrin Kuohu Visp Piskellä. Näin kesällä se on kyllä oivallinen tuote, siitä saa jämäkkää vaahtoa, joka ei valu. Se vielä maistuukin hyvälle, ihan ehdoton tuote ainakin minun mielestä. 

Olipahan hauska projekti tämäkin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti