sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Kiireistä aikaa joulun alla

Nyt kyllä mennään paikasta toiseen siihen tahtiin että välillä jo hirvittää. Töissäkin kun pitää käydä.
Eilen 7.12. olin Röölän joulutorilla Rymättylässä myymässä piparkakkutaloja . En niitä ihan niin paljon ehtinyt tehdä kuin oli tarkoitus, koska työt edelleenkin haittaavat harrastuksia ja vapaaehtoistyötä. No eipä paikkamaksukaan päätä huimannut, joten ei tappiolle menty. 


Tänään 8.12. oli Turun VPK:n talon joulumyyjäiset, johon Slek ry (Suomen löytöeläinten kummit ry) osallistui arpajaisten ja kannatustuotemyynnin merkeissä. Arpapalkintojen läpikäyminen ja luettelointi oli minun kontollani, mutta onneksi nuorin tytär oli siinä apuna. Arpoja oli tänä vuonna 100 kpl ja kaikki tuli myytyä.


Jokainen arpa voitti, joten tyhjin käsin  ei tarvinnut lähteä pois.Joulupuukeräys jatkuu edelleen yhteistyönä Musti ja Mirri myymälöiden kanssa. Eläinten suojakoti Toivoon Kemiöön lähti jo kuorma koirien ruokaa. Tulevalla viikolla lähtee kuorma Alastaroon Pelastettujen koirien turvakotiin. Vähävaraisille olemme toimittaneet koirien ja kissojen ruokaa. 
Ihmisten hyvyys ja auttamisen halu on yllättänyt meidät kerta toisensa jälkeen. Niin paljon on apua kaikista joulupuupaikoista tullut. Tämä alla oleva paketti sijaiskodeissamme olevalle kissanpennulle herkisti mielet 


Vaikka kuinka on aika kortilla ja väsymys painaa niin kyllä tämä vapaaehtoistyö palkitsee antamalla hyvän mielen

2 kommenttia: