torstai 26. joulukuuta 2019

Joulukuu

Joulukuussa en ole juurikaan mitään ehtinyt leipoa. On tullut mentyä paikasta toiseen kuin pässi narun päässä.
Slek ry:n joulupuukeräys oli ihan huikea. Ihmiset olivat niin uskomattoman hyväsydämisiä. Ollaan viety lahjoituksia saavilleen, askarreltu joulupuukuvia, käyty tyhjentämässä lahjoituslaatikoita. Ja töissäkin ollaan käyty. Ja minä olen tehnyt piparkakkutaloja.
Kävin kaksissa myyjäisissä ja tein taloja yms. tilauksesta  työkavereille.Joulun sai onneksi huilata ja olla vaan. Tosin alle 2 v. tyttärenpoika oli vatsataudissa , joten hän oli ihan uupunut ja nukkui vuoronperään meidän sylissä sohvalla. Mutta väliäkö sillä, eihän meillä ollut kiire minnekään.
Vielä ollaan muut terveitä, mutta saa nähdä sitten kuinka käy.
Vielä tämän yhden talon tein joulunpyhinä eli talon mummin pienelle Innalle. Hän oli kovasti odottanut omaa piparkakkutaloa, joten tottakai se piti hänelle tehdä.Tämä auto oli vielä tilaustyö, jonka sai toimittaa joulun jälkeen vielä.Nyt on nämä puuhat taas vuodeksi ohi. Ensi vuonna pitää miettiä mistä karsia. Ei sekään ole kivaa, että menee kuin heikkopäinen paikasta toiseen. Ei oikein jäänyt aikaa valmistella omaa joulua. Onneksi tyttäret siivosivat ja tekivät  joululaatikot ynnä muut ruuat.
Itsekin olisin halunnut osallistua, mutta jos sitten ensi vuonna.
Tässä vanhimman tyttären koira ja joulukuusi 😃Ja tässä keskimmäisen tyttären,  Ronjan, kissa. Se onkin asustanut meillä jo pitkään, kun Ronja opiskelee ulkomailla. Mahdanko sitä enää hänelle luovuttaakaan, kun opinnot loppuvat ja hän tulee takaisin Suomeen 😃.
Hyvää loppuvuotta kaikille !


2 kommenttia: