torstai 9. tammikuuta 2020

Kakku catering koulutuksen suorittaneelle



Voisin sanoa, että vuosi 2020 alkoi kivasti. Jo kaksi isohkoa kakkua olen saanut tehdä. Tämä kakku meni meidän kuopuksen ystävän valmistujaisjuhliin. Hän suoritti catering alan perustutkinnon. Kakku oli mitoitettu noin 30 henkilölle.Täytteinä oli valkosuklaatäyte  ja vadelmatäyte. Jälkimmäisen linkki johtaa mustaherukkatäytteeseen.   Sen mukaan siis tein täytteen,mutta mustaherukan tilalle tuli vadelmaa.Päälle laitoin kaulintamassaa. Koristeet ovat samasta massasta.Ne tein tällä ohjeella. Loppujen lopuksi melko yksinkertainen ja valmiit kukat ovat kuitenkin ihan näyttäviä. Kakun päällä on kosteuseristeenä sveitsiläistä marenkivoikreemiä.  
 



Seuraavaa kakkuprojektia odotellessa. Se onkin jo tiedossa tammikuun lopulle, aiheena Toy Story. Pitänee katsoa jotain videoita aiheesta, jotta pääsee vähän kärryille mitä pitäisi tehdä :)









2 kommenttia:

  1. Hieno kakku! Osaisinpa itsekin tehdä nättejä kakkuja. Oli ystävän häät viime vuonna ja se hääkakku oli todella upea ja todella herkullinen. Oli myöskin muut ruuat herkullisia, mutta kakku jäi mieleeni. https://www.loistocatering.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävin tutustumassa Loisto catering sivuihin. Hienot tilat siellä!

      Poista