Tervetuloa Titan tupaan! Vuonna 2012 aloitin oman blogin pitämisen, muiden leivontablogien innoittamana. Tänne päivitän leipomuksia laidasta laitaan. Minut saa linkittää ja kommentit ilahduttavat aina!
sunnuntai 6. marraskuuta 2016
Mustaherukkamoussee
Yhdeksi suosituksi täytteeksi on tullut mustaherukkamoussee. Omiin kakkuihin en sitä ole vielä laittanut, mutta kolmeen tilauskakkuun. Tekohetkellä toki olen sitä maistanut, kun olen arvioinut sokerin määrää. Kyllä vaan onkin hyvää, raikkaan makuista täytettä.
Mustaherukkamoussee
250 g mustaherukoita
200 g vaniljatuorejuustoa
(maustamatonta tuorejuustoa ja vaniljasokeria)
5 dl kermaa
6 liivatetta
oman maun mukaan sokeria
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
2. Pehmennä mustaherukat kattilassa. Sekoita joukkoon vähän sokeria.
3. Purista sihvilän avulla mustaherukoista liha irti. (Tai
vaihtoehtoisesti sekoita tehosekoittimella marjat tasaiseksi tahnaksi)
4. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon marjasose.
Mmm, tulee mieleen ihan koulun marjarahka. :) Ja, se oli hyvää sekä harvinaista herkkua.
VastaaPoistaArvaa mitä. Ennenkuin luin kommenttini, niin sama ajatus tuli jälleen kuvasta mieleen. :)
VastaaPoista