keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Kiirettä on riittänyt

 Aikaa on vierähtänyt kun viimeksi tänne kirjoitin. Se johtuu lähinnä siitä, kun yhdistyksellämme ( Slek ry) oli joulupuukeräys marraskuun puolivälistä jouluun saakka ja se työllisti meidät vapaa-ajalla täysin.

Keräys oli Turun alueen Musti ja Mirri myymälöissä ( 10 kpl) ja Naantalissa sijaitsevassa Rockwell´s eläintarvikemyymälässä. Keräys lähti verkkaisesti käyntiin , mutta yks kaks yllättäen se " räjähti". Lahjoituksia tuli hurjia määriä ja me "selkä vääränä" töiden jälkeen kannettiin niitä myymälöistä pois ja täytettiin puut uusilla kuvilla. Saimme Cityvarastolta varastotilan kahdeksi kuukaudeksi käyttöön ja se tuli todella tarpeeseen. Se tila tuli kattoa myöden täyteen. Lisäksi meillä aktiivijäsenillä oli ( ja on edelleen) omat nurkat täynnä lahjoituksia. 

Keräsimme yhdistyksen hoivissa oleville kodittomille kissoille ruokaa ja tarvikkeita, vähävaraisten lemmikeille, eläinten suojakoti Toivon koirille ja Pelastettujen turvakodin koirille ( Alastaro). Kaksi jälkimmäistä paikkaa ovat molemmat hakeneet meiltä kolme täyttä kuormaa. Ihan huikean paljon saimme apua jokaiselle taholle, joka tässä oli mukana. Nöyrän kiitollisia olemme jokaiselle lahjoittajalle. 

Keräykseen osallistui useita julkisuuden henkilöitä, jotka auttoivat meitä saamaan keräystä näkyvämmäksi. Osaltaan varmasti sekin vaikutti siihen, että keräys sai niin sanotusti tuulta alleen. 

Kovin paljon en siis ole ehtinyt leipoa joulukuussa, mutta tilauksesta tein muutaman piparkakkutyön. Omaan käyttöön olin ajatellut tehdä vaikka mitä, karusellia ja maatilaa - mutta en millään ehtinyt sen kaiken muun puuhan keskellä. Töissäkin kun pitää vielä käydä, vapaaehtoistyö ei elätä :)

Tässä vielä muutama joulupuukeräyskuva :

Antaisitko minulle hetken


Neon 2

Juhani Koskinen 
Kyösti Mäkimattila
Michael Monroe


Tässä osa julkisuuden henkilöistä, jotka olivat mukana keräyksessämme. Iso kiitos kaikille.

Nyt kun on taas normaali arki käynnissä niin toiveena olisi ehtiä leipoakin enemmän. To do- lista on vaan pidentynyt koko ajan. Sen pariin siis seuraavaksi :)  
Onnellista vuotta 2021!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti