tiistai 23. toukokuuta 2017

Ravintolapäivä

Päätimme kokeilla ravintolapäivään osallistumista perustamalla pop up kahvilan. Mietimme ensin , että lähtisimme kahvilamme kanssa jonnekin vilkkaammalle paikalle kuin oma kotipiha, mutta totesimme sen lopulta sen verran hankalaksi , että kahvila oli meillä kotona.
Kuten arvelimme, väkeä ei kovinkaan paljon käynyt. Vain muutama tuttu. No tulipahan kokeiltua.
Ehkä mainontaa olisi tarvittu lisää, meillä jäi taas tuttuun tapaan kaikki viime tinkaan. Tai ehkä ensi kerralla (jos osallistumme)  menemme jonnekin Naantalin rantaan tai torille. Tai Turun jokirantaan.Tarjolla oli suolaisista leivonnaisista   kinkkuriipakkaa  ja feta-pinaattipiirakkaa.

Feta-pinaattipiirakka


Kinkkupiirakka

Ja makeita leivonnaisia : Porkkana-juustokakkua , daim-banaanijuustokakkua ja vielä lisäksi mokkapaloja , jotka eivät kuvaan ehtineet. Oli kuorrutteen teko vaiheessa vielä tämän kuvan oton hetkellä eikä tullut otettua uutta kuvaa vaikka ei tosiaankaan mikään kiire ollut kahvilan puitteissa. Kaikkea muuta puuhaa löytyi.

Siinä mielessä kiva oli pitää kahvilaa kotona, kun samalla pystyi puuhastelemaan omia askareita. Ehkä kuitenkin ensi kerralla harkitsemme muuta paikkaa kahvilalle. Tai sitten käymme itse muiden pop up kahviloissa ja jätämme oman perustamatta :)
 

5 kommenttia:

 1. Kyllä olisi maistunut kaikki leivonnaiset. :) Daimin ja banaanin yhdistäminen juustokakussa kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Varmasti sopii hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Kokemuksena kuitenkin varmasti ihan kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kokemus! Ja olisihan sitä voinut jakaa mainoksia naapurustoon tms. mutta jäi vähän vaiheeseen sekin :)

   Poista
 3. Tulispa tänne pohjoiseenki tuo päivä! :)
  Ihania herkkuja olet taas loihtinut 😊

  VastaaPoista