sähköposti : titantupa@gmail.com


keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Metsäkone kakunkoriste

Ja niin lähti toinen metsäkone maailmalle! Tuttavani työkaveri kysyi tuttavaltani, josko olisi mahdollista saada kakunkoristeeksi samanlaista metsäkonetta, jonka tässä taanoin tein . Kuvan olivat bonganneet facebookista, kakkualbumini on siellä julkisena.
No mikä ettei, eikun haasteen kimppuun taas. Hieman nopeammin sain tähän osat valmiiksi, kun oli jonkinlainen muistikuva siitä miten tämä tein viime kerralla.
Kuitenkin tuon nosturin tekeminen olie hermoja raastavaa. Osien sisällä on hammastikut, mutta kun se massa ei millään meinannut tarttua niihin tikkuihin ja kun kiinnitin nosturia itse värkkiin, niin koko ajan se meni vinoon ja vaappui sinne sun tänne, kauha irtosi välillä , nosturin osat irtosivtat toisistaan ja siihen malliin. Tuo nosturi on tässä muutenkin vähän epämuodostunut, korjailin tätä hieman kuvanoton jälkeen.
Nyt osat pysyvät kiinni, mutta entäpä sitten kun metsäkoneen uusi omistaja nostaa koneen laatikosta esille.... pitää muistuttaa, että on äärimmäisen varovainen ja pitää samalla nosturista kiinni, ettei se tipahda pois.En ihan ole tyytyväinen tähän, mutta tällainen siitä nyt tuli. Ehkä seuraava metsäkone onnistuu vähän paremmin.
 Ja nyt tämän metsäkoneen jälkeen pitää palata piparkakkutalojen pariin. Osia odottaa valmiina kokoamista ja reilun viikon kuluttua on ensimmäiset myyjäiset. Kiire taitaapi tulla, mutta teen mitä ehdin - eihän siinä muutakaan voi :)

2 kommenttia:

  1. Hienohan tuosta tuli! Autot ja muut koneet on mulle ainakin tosi hankalia. Aina joku kohta on liian iso, pieni, leveä, kapea, vino, pitkä tai muuten vain päin honkia.. Mutta tämähän on ihan metsäkoneen näköinen :) Nuo massat on niin painavia, että sekin varmaan vääntää ja osat tipahtelee. Koitapas ensi kerralla sitä vaahtokarkkimassaa. Vaikka sekin tarvitsee jotain tukea noin pitkiin osiin (itse olen käyttänyt spagettia), niin on kuitenkin aika paljon kevyempää tavaraa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, kokeilen kyllä sitä massaa. Tästä koristeesta tuli melko painavakin, joten voi olla että kakkuun tarvittais jotain tukijuttuja. Itse laitoin viimeksi siihen metsäkonekakkuun koristeen alle pillejä tueksi ettei koriste painanut kakkua kasaa. Ens kerralla ison koristeen teen teen riisimuro/vaahtismassasta!

    VastaaPoista