tiistai 3. joulukuuta 2013

Piparkakkutaloja!

Tänään oli töistä vapaapäivä ja se kului tietenkin piparkakkutalojen parissa. Kohtalaisen tuottoisa vapaapäivä, mutta pitää ollakin, koska ensimmäiset myyjäiset ovat jo perjantaina!
Piparkakkutaloja

Tuossa ovat ne aiemmin valmistuneet myös, iso talo ja kirkko. Lisäksi nyt on valmiina kolmea eri kokoa olevia taloja. Osia on lisää odottamassa kokoamista,  jos vaikka satun myymään kaikki perjantaina niin pitää koota uusia taloja seuraaviin myyjäisiin, jotka ovat jo sunnuntaina. Huhheijaa, työt ei lopu kesken!

15 kommenttia:

 1. Ihana kun jaksat väkertää noita noin paljon! Noistahan saa jo kylän aikaan! =D

  VastaaPoista
 2. Ohhoh ja vau! Tuossa on kyllä tupa poikineen :) Menevät kyllä taatusti kaupan, niin hienoja ovat. Mistähän mäkin saisin inspiraation tehdä edes yhden talon...

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavan näköinen pikkukylä taloja, wau! :D Onnea myyjäisiin, toivottavasti kaikki talot menevät kaupaksi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia :) Juu, kylähän siinä taitaa olla. Mulla on aina se aloittaminen nin vaikeaa, kun tietää, että siitä se sitten alkaa ja jatkuu jouluun saakka. Myyjäisten jälkeen teen vielä taloja työkavereille ja tutuille tilauksesta. No, tietää ainakin mitä tekee vapaa-aikana :)

  VastaaPoista
 5. Kerron sitten kuinka myyjäisissä meni, voisin oikeastaan laittaa tänne blogiin jonkunsortin päivityksen kuvien kera.

  VastaaPoista
 6. No on kyllä tosiaan ollut tuottoisa vapaapäivä, huiman määrän piparkakkutaloja olet saanut aikaan! Todella kauniita ovat, varmasti menevät kaupaksi, uskoisin! Kiva olisi lukea myyjäispäivityksiä kyllä täältä. :)

  VastaaPoista
 7. PIparkakkutalotehdas :) Toinen toistaan somempia mökkejä!

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia :) Pitää tosian muistaa ottaa kamera perjantaina mukaan myyjäisiin. Piparkakkutalotehtaalta meillä kotona näyttääkin :) Siellä sun täällä valmiita taloja ja puolivalmiita taloja, talon osia laatikoissa odottamassa kokoamista.

  VastaaPoista
 9. Ihana ja vau! Piti oikein hieraista silmiään :)
  Ja minäkö olin eilen kahden piparkakkutalon, porojen ja reen jälkeen ihan puhki ;) Meidän tahmatassutkin autteli ja välillä katosi talon paloja ja ei auttanut kun leipoa uusia paloja. Sinun talot ovat hienoja <3 ja unohdan omat tekeleeni.

  VastaaPoista
 10. Kiitos.Peggy, onhan ne sinunkin piparkakkutyöt tosi ihania! Täytyy sanoa, että puhki sitä tosiaan on kun näitä rakentaa vaikka ei se mitään fyysistä työtä olekaan. Kuuma keittiö ja kun pitää olla koko ajan tarkkana . kyllä sitä väsyy.

  VastaaPoista
 11. Voi valtava, miten paljon ja hienoja! Ootpa ahkera!

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi, minkä määrän taloja olet tehnyt! On niissä ollut hommaa. Hieno kylä, kun kaikki ovat samassa kuvassa. :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos :) Yhteensä 132 taloa tein, ne eivät olis samaan kuvaan mahtuneetkaan. Enkä olis niitä saanut samaan aikaan valmiiksikaan! Neljän viikon aikana ne tuli tehtyä, tosin vähän sitä ennen jo tein osia valmiiksi.

  VastaaPoista
 14. No ohhoh! Ootpas ollut ahkera ja näppärä piparkakkutalontekijä! Tosi upeita jokaikinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) taikinaa jäi jääkaappin jonkun verran...olen yrittänyt patistaa itseäni tekemään siitä jotain, nythän olis aikaa harjoitella joku uus rakennelma. Mutta jotenkin ei vaan nappaa enää ne puuhat :)

   Poista