torstai 4. joulukuuta 2014

Piparkakkutalot valmistuvat

Tuntuu ihan käsittämättömältä, että taas on tämä aika vuodesta - piparkakkutaloaika. Kohta on joulu. Menipä taas yksi vuosi nopeasti.
Myyjäiset lähestyvät, sekä lauantaina että sunnuntaina on myyjäiset Turun VPK:n talolla ja sinne taas menen. Se on ollut perinteenä jo monta vuotta. Taloja siis kokoan joka ilta töiden jälkeen. Muu leipominen on jäänyt tosi vähälle . Kaikkea ei vaan ehdi vaikka kuinka haluaisi.

Piparkakkutaloja
Onneksi minulla on oikein tuollainen work bench :) Siihen mahtuu paljon taloja odottamaan pakkaamista.
Kirkkoa en ole vielä ehtinyt tehdä - saa nähdä ehdinkö ollenkaan. Näissäkin sitä puuhaa on riittämiin.

Laitanpa tähän vielä yhden talokuvan. Työkaveri tilasi "pikkulikoille" talon, joten lisäsin siihen hieman tyttömäisiä juttuja .

Piparkakkutalo

Vähän vaaleanpunaisia helmiä ja sydämiä myös. Olisi kiva joskus tehdä jotain erikoisempiakin juttuja piparkakkutaikinasta, mutta se vaatii aikaa. Tällä hetkellä aika menee näihin perustaloihin, mutta josko sitä joskus. Joulun jälkeen ei enää piparkakkuhommat oikein innosta. Niiden aika on nyt :) 

Menenpä jatkamaan taas puuhia keittiöön. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille !

1 kommentti:

  1. Ihan mahtava setti taloja! Meinaan tänä vuonna tehdä ensimmäisen taloni ja kunnianhimoisena vielä muumitalon... Katsotaan miten käy :) Kiitos hedelmäsokeri-vinkistä!

    VastaaPoista