torstai 8. joulukuuta 2016

Ryhmä Hau - kakku

Ensimmäinen ryhmä Hau kakkuni. Mielenkiintoinen projekti.... jos alkaisin noille hahmoille laskea tuntipalkkaa, niin yksi pieni hahmo maksaisi todella paljon! En ole mikään hyvä muotoilemaan hahmoja sokerimassasta, harjoittelua tarvitaan paljon. Ja tuherran niiden kanssa vaikka kuinka kauan kun yritän saada niistä edes jollain lailla  tunnistettavia.
Pyydettiin tekemään kakun päälle Kaja ja googlehan sen kertoi mikä se on. Pyörittelin massaa pitkään käsissäni ja mietin kuinka oikein hahmon tekemisen alottaisin. Pää löi tyhjää, aloin väkertää massasta jotain ja rutistin sen taas kasaan. Lopulta jahkailun ja kuvien tuijottamisen jälkeen  aloitin hahmon teon korvista.   :) 

Ryhmä Hau - kakku
 Kakussa on mansikkamousseetäyte . Pohjana on neljän kananmunan kakkupohja.  Pursotukset ovat Flora vispiä. 
Ainakin Ottilian isoveli tunnisti hahmon Kajaksi, joten ei se sitten ihan metsään mennyt :)

Pientä piperrystähän tämä hahmojen teko on, mutta on niitä ihan hauska tehdä kuitenkin.

Ja nyt takaisin piparkakkutöiden pariin. Se aika on taas meneillään. Käyn myyyjäisissä ja ensimmäistä kertaa alkaa tuntua, että olen ottanut itselleni liikaa tekemistä. Myyjäisten lisäksi teen työkavereille tilauksesta piparkakkutöitä. Niitä ei kuitenkaan ihan hetkessä tee, on monta vaihetta, joten hieman ehkä ahdistaa. 
Ensi vuonna jätän osan myyjäisistä ihan suosiolla pois. Liika on liikaa. Näitä kun tekee päivätöiden lisäksi niin ei meinaa aika millään riittää.

2 kommenttia: