Tämä kakku meni työkaverille syntymäpäiväkakuksi. Tässä on neljän munan tumma kakkupohja ja täytteenä mariannemoussee.
Suklaaganachen alla ja kakun reunoilla on tuorejuustokreemiä , jonka sekaan laitoin suklaakastiketta väriä antamaan. Tuorejuustokreemin ohje alla.
Kukat ovat sokerimassaa , jota on värjätty pastaväreillä. Pienemmät auringonkukat on tehty tällä muotilla .
Isoihin kukkiin minulla on myös silikonimuotti .
Aika oli kortilla, joten en tällä kertaa tehnyt marenkivoikreemiä vaan tuorejuustokreemin. Se on nopea tehdä ja sitä on helppo levittää kakun päälle. Tähän neljän mukan kakkuun riitti tällä alla olevalla ohjeella tehty määrä :
Tuorejuustokreemi :
125 g voita
2 1/2 dl tomusokeria
100 g tuorejuustoa
1/2 tl vaniljaesanssia tai 1 tl vanilliinisokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Mausta vaniljalla ja värjää halutessasi. Tuorejuustona voi käyttää mitä tahansa makua. Esimerkiksi tähän kakkuun olisi sopinut vallan mainiosti suklaatuorejuusto.
Suklaaganache:
130 g suklaata
3/4 dl kuohukermaa
(glukoosisiirappia)
1. Paloittele suklaa ja laita kulhoon.
2. Lämmitä kerma ja kaada lämmin kerma suklapalojen päälle. Sekoittele kunnes suklaa sulaa. Lisää halutessasi glukoosisiirappia. Se entaa hieman enemmän kiiltoa ganachelle.
3. Kaada kakun päälle .
suklaakakku |
Kukat ovat sokerimassaa , jota on värjätty pastaväreillä. Pienemmät auringonkukat on tehty tällä muotilla .
Isoihin kukkiin minulla on myös silikonimuotti .
Aika oli kortilla, joten en tällä kertaa tehnyt marenkivoikreemiä vaan tuorejuustokreemin. Se on nopea tehdä ja sitä on helppo levittää kakun päälle. Tähän neljän mukan kakkuun riitti tällä alla olevalla ohjeella tehty määrä :
Tuorejuustokreemi :
125 g voita
2 1/2 dl tomusokeria
100 g tuorejuustoa
1/2 tl vaniljaesanssia tai 1 tl vanilliinisokeria
Vaahdota voi ja sokeri. Mausta vaniljalla ja värjää halutessasi. Tuorejuustona voi käyttää mitä tahansa makua. Esimerkiksi tähän kakkuun olisi sopinut vallan mainiosti suklaatuorejuusto.
Suklaaganache:
130 g suklaata
3/4 dl kuohukermaa
(glukoosisiirappia)
1. Paloittele suklaa ja laita kulhoon.
2. Lämmitä kerma ja kaada lämmin kerma suklapalojen päälle. Sekoittele kunnes suklaa sulaa. Lisää halutessasi glukoosisiirappia. Se entaa hieman enemmän kiiltoa ganachelle.
3. Kaada kakun päälle .
Oi nam, mariannemousse kakun täytteessä on niin herkullista ♥ Ihanan näköinen kakku! :)
VastaaPoistaThat is the suitable blog for anyone who wants to seek out out about this topic. You understand so much its virtually laborious to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, just nice! online casino
VastaaPoista