sähköposti : titantupa@gmail.com


keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Arvonta tulossa...

Huomasin,että leivontablogeissa on välillä arvontoja. Sepä onkin mukavaa! Kannan korteni kekoon eli  blogin aloittamisen kunniaksi laitan tänne jossain vaiheessa arvonnan - kunhan täällä alkaa käydä vähän väkeäkin :) Miehellä on pienimuotoinen tuontiyritys, aloitti sen vähän aikaa sitten (http://mavile.nettisivu.org/). Kun hän pohti mitä tavaroita alkaisi tuoda ulkomailta, niin minähän heti sanoin,että leivontatarvikkeita ainakin! Niitä on nyt jonkun verran ostettu ja lisää on tulossa. Pikkuhiljaa edetään. Koko ajan on uusien kauppakumppaneiden etsintä meneillään ja toiveena olisi saada jossain vaiheessa myös elintarvikkeita (mm.värejä) tuotua maahan. Näistä jo olemassa olevista tavaroista ajattelin jotain arvontapalkinnoksi laittaa. Odotellaan kuitenkin vielä hetki :)

3 kommenttia:

  1. Odottelen vielä sen seuraavan tuontierän,jonka mies tilasi ulkomailta. Jotain muotteja siinä ainakin oli. Sitten laitan arvonnan tänne!

    VastaaPoista
  2. jippii,huomenna 13.6. saapuu uusin erä muotteja maahan. Sen jälkeen laitan arvonnan tänne!

    VastaaPoista
  3. Hyvä että lisää tuotteita tulee, hinnat olis kiva jos olisivat tuotteiden yhteydessä eikä erillisellä hinnasto sivulla, varsinkin kun tuotteita alkaa olemaan enempi.

    VastaaPoista