sähköposti : titantupa@gmail.com


maanantai 18. kesäkuuta 2012

Koristenauhaa

Tällainen koristeen tekoväline tilattiin kokeeksi. Tällä saa tehtyä mm. kivannäköistä koristenauhaa kakkuun. Tässä on kahdeksan erilaista kuvio vaihtoehtoa. Kokeilin tehdä tällä nauhaa kakkuun ja ainakin itse tykästyin kovasti. Nuo irtoavat pienet koristeet voi sitten kiinnittää kakkuun erikseen.Tässä koekakussa näkyy kolme erilaista kuvionauhaa. Vaihtoehtojahan on siis kahdeksan. Tilattiin ensin vain kokeilukappale, koska tämä oli kalliinpuoleinen. Nyt näitä on kuitenkin tulossa maahan muutama lisää, hinnaksi tulee kaupassa 14.90 euroa. Odotan innolla, että pääsen tekemään sellaista kakkua,johon voi tätä välinettä kokeilla! Tätä voi siis kohtapuoliin tilata www.mavile.nettisivu.org , jos jotakuta kiinnostaa.

3 kommenttia:

 1. Jos jollakulla on idea minkälaista muottia,koristeluvälinettä tms. haluaisi,mutta sitä ei juuri nyt Suomesta saa, niin antakaapa vinkki! Annan miehelle tehtäväksi tutkia asiaa, jospa niitä jostakin maailmalta löytyisi. Meillä on nyt näitä perusvälineitä, tosin osa taitaa olla sellaisia uutuuksiakin. Ajatuksena olisi löytää maailmalta jotain erilaista ja erikoista, jota ei vielä Suomessa ole. Käytän sitten tätä blogia kokeilukeittiönä kun testaan niitä muotteja ja muita välineitä. :)

  VastaaPoista
 2. Hauska kakku!
  Nyt olisi tilaisuus testailla kakkupapereita :D . Laittaisin postiin, on vain pieni ongelma :))), mutta sinä voisit auttaa .

  VastaaPoista
 3. heissan
  mitä kakkupapereita,kiinnostaa kyllä!

  VastaaPoista