Tilaustyönä tein maidottoman täytekakun, ensimmäistä kertaa.
Täytteenä on Alpro soyan airy and creamy + oatleyn kaurapohjainen vanilliinikastike. Sekaan laitoin mansikoita makua antamaan. Oikeastaan ei ollut hassumman makuista täytettä, sitä jäi ylikin ja söimme sitä jälkiruuaksi tyttären kanssa. Jopa tämä 11-vuotias tytär piti siitä.
Koristeita ei ollut valmiina, joten iso kiitos taas silikonimuoteille! Nuo kukat on tehty Mavilen krysanteemi-silikonimuotilla. Siis nuo isommat kukat. Ja kakun luovutusta edellisenä päivänä kiireessä ne tein, onneksi ehtivät kuivua ennen kakun päälle laittoa. Silikonimuotit pelastaa, jos tulee kiire :) Kukkia on kiva väkertää alusta alkaen jos on aikaa, mutta kyllä kaapissa pitää olla silikonimuotteja tällaisia tilanteita varten!
Pursotukset on myös Alpro soyan airy and creamy valmistetta.
Täyte siis tällainen :
2 dl Oatleyn vanilliinikastiketta
4 dl Alpro soyan airy and creamy valmistetta
200 g mansikoita
sokeria maun mukaan
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Kuuden kananmunan kakkuun laitettuna tätä jäi yli, on varmaan soiva määrä 8-10 munan kakkuun.
Täytteenä on Alpro soyan airy and creamy + oatleyn kaurapohjainen vanilliinikastike. Sekaan laitoin mansikoita makua antamaan. Oikeastaan ei ollut hassumman makuista täytettä, sitä jäi ylikin ja söimme sitä jälkiruuaksi tyttären kanssa. Jopa tämä 11-vuotias tytär piti siitä.
Pursotukset on myös Alpro soyan airy and creamy valmistetta.
Täyte siis tällainen :
2 dl Oatleyn vanilliinikastiketta
4 dl Alpro soyan airy and creamy valmistetta
200 g mansikoita
sokeria maun mukaan
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Hienosti näyttää ihan kermalta nuo pursotukset, ei uskoisi että on maidotonta. Upea kakku!
VastaaPoistaKiitos! Juu, tuli yllättävän "hyvää" vaahtoa tuosta alprosta.
VastaaPoista