sähköposti : titantupa@gmail.com


tiistai 13. elokuuta 2013

Kaksi täytekakkua

Kesäloma vietetty ja kohta on kesäkin ohi. Johan se taas meni nopeasti. Kakkuilu ja koko leipominen oli tauolla, kun käväistiin Kreikassa lomailemassa. Päivää ennen reissuun lähtöä tein työkaverille läksiäiskakun. Hänen työpiste / osasto siirtyi kaupungista toiseen ja hän myös muutti paikkakunnalta toiselle , lähemmäs uutta työpistettä. Kakku mukaili tätä muutosta.

Läksiäiskakku

Kakku sisältää siis jonkinlaisen tarinan, kissat ja hevonen kuuluvat siihen. Ihan tarkkoja vaakunakopioita en tehnyt ettei tule sanomista, osittaiset vaakunat vain. 
Täytteenä tässä oli mansikka- ja vaniljamousseet. Koristeet sokerimassaa ja vaahtokarkkimassaa.


Formulakakku
Tämä formula-autokakku meni 3 vuotiaan pojan synttärijuhliin. Täytteenä appelsiinimoussee, suklaakakkupohja. Formulat on tehty vaahtokarkkimassasta.
Viime vuonna samainen pikkupoika sai muumi-aiheisen kakun, niin ne pienet pojat muuttuu vuoden aikana :) Nyt on moottoripyörät ja autot kiinnostuksen kohteina.

 

3 kommenttia:

  1. Oli takuulla onnellinen pikkupoika kakun saadessaan! Ja tuosta hepasta tuli hieno :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja! =) Tuon ylemmän kakun ideaa vois muuten käyttää myös tuparikakussa. Muutettiin just kunnasta toiseen, niin vois tehdä sit tuparikakuksi semmoisen kakun, jossa on molempien kuntien vaakunat ja nuoli osoittamaan toisesta toiseen. =D

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Kävis tosiaan tuparikakuksi hyvin tuo ylimmäinen. Noita vaakunoita tai osoittaisia vaakunoita oli kiva väkertää vaikka tuon kukon kanssa meinas mennä hermot väillä :) Pyrstö meni poikki ja jalatkin - ja taas piti väkertää uudet osat kukkoon :) Mutta senkin takia oli kivaa, kun oli vähän erilainen juttu kui yleensä.

    VastaaPoista