sähköposti : titantupa@gmail.com


keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Haisuli-kakku

Pikku Myyn kaveriksi veljesten synttäreille meni myös Haisulikakku. Pojat ovat kuulemma muumifaneja ja varsinkin villi ja viikarimainen Myy ja kepposia tekevä Haisuli ovat poikien suosikkeja. Äiti päätti yllättää pojat näillä kakuilla.
Haisulikakun täytteeksi toivottiin ihan maitosuklaamoussee. Päällinen on vaahtokarkkimassaa, jonka värjäsin kaakaojauheella ja elintarvikevärillä.

Haisuli-kakku

Tuo poikien nimilappu on hieman mielikuvitukseton, mutta kolmen aikaan sunnuntaina aamuyöllä ei mielikuvitus enään oikein säkenöinyt. Silmätkin alkoivat mennä jo sen verran ristiin etten viitsinyt enään mitään erikoisuuksia keksiä siihen, miten laitan poikien nimet ja iät näkyville kakkuun.
Haisulille lappu käteen ja se oli siinä.
Tässä Haisulissa on sama määrä kananmunia kuin Pikku Myy kakussa  eli 12 kananmunan pohja.
Ja taas totean, että kyllä oli hauskaa tätäkin kakkua tehdä :)
 

14 kommenttia:

 1. Heh, hieno o Haisuli, siistiä työtä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noita reunalla olevia "väkäsiä" kun sunnuntaina aamuyöllä liimailin Haisuliin kiinni, niin alkoi silmissä jo vilistä pikku-Haisulit :) Kummasti sitä aikaa vaan meni tätä Haisulia ja pikku Myytä tehdessä, että venyi ihan pikkutunneille saakka. Mutta kyll vaan oli hauska projekti, tämmösiä kun sais tehdä enemmänkin :)

   Poista
 2. Ihanan veikeä ilme Haisulilla!!! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas hieno haisuli! =D Kasvot on onnistuntu tosi hyvin. Ja herkullisennäköinenkin ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille ! Tuota suuta asettelin moneen kertaan ja silmätkin oli ensin liian alhaalla. Välillä kävin netistä kurkkimassa Haisulin kuvia, että tulis sentään sen näköinen, että pienempikin veljeksistä tunnistaa sen. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno Haisuli-veijari! Oot saanut hienon ilmeen kasvoille.

  VastaaPoista
 6. Oooh, suloinen Haisuli! :) Ja samaa mieltä kuin Sumikin, että hyvin olet saanut sille Haisulimaisen ilmeen ;)

  VastaaPoista
 7. Eikä, tämä on ihana! :) Minunkin piti viikonloppuna tehdä Haisuli&Mörkökakku, mutta suunnitelma muuttuikin pöllökakuksi! Komppaan edellisiä tuohon ilmeeseen liittyen. Tämä on niiiiin haisuli! :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos . Onneks en heti liimannut silmiä ja suuta kiinni....huomasin jossain vaiheessa, että silmät meinas tulla liian alas :)

  VastaaPoista