sähköposti : titantupa@gmail.com


sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Tallinnan ostokset

Kävimme päiväkäynnillä Tallinnassa eilen. Ensimmäistä kertaa käväisin  Suhkrukunstissa, paikallisessa leivontatarvikemyymälässä. Se sijaitseee osoitteessa Mustamäe tee 5 C.
Olin jo etukäteen selaillut nettisivuja ja mietinkin, että mitenköhän sitä pärjää selkärepun kera, pitäiskö ottaa rinkka mukaan?
Menimme tällä kertaa ilman autoa, joten kaikki ostettava piti kuljettaa itse.
Tällaista sieltä löysin :


Aika vähän siis, loppujen lopuksi olisi lisääkin mahtunut mukaan. Kävimme kuitenkin ensin tässä Suhkrukunstissa ja sen jälkeen menimme Kristiine kauppakeskukseen, joten piti muillekin ostoksille jättää tilaa. Näytti ainakin olevan jalkineet alennusmyynnissä Tallinnassa, löytyi koko porukalle (=aviomies, minä ja 2 tytärtä) edulliset talvijalkineet.

Kuvassa on siis sokeripitsin tekoon jauhetta (13.50 e/300 g),sokeripitsimuotti (16.90 e), sabluunakuvio (4.75 e), raappa (1,10 e), sängynpäätymuotti (3.25 e) ja kultainen tomuväri (2.50 e).
Niin ja sitten yksi juttu salaiselle Ystävänpäiväaihto-ystävälleni .  Mutta sitähän en voi tässä vielä paljastaa :)

Pitää mennä uudelleen, jotenkin meni pää sekaisin siellä liikkeessä eikä tiennyt mitä katsois ja mitä ostais. Helmiäissuihkeita piti ostaa, mutta unohdin ne kokonaan.
Je ensi kerralla mennään autolla.

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt, ja ilmeisesti hintatasokin vähän alempi kuin Suomessa. :) Oliko tuo liike kaukana Tallinnan keskustasta? Ensi reissulla taitaa kuulua pakolliseen matkaohjelmaan… ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli edullisempaa, olin etukäteen vähän vertaillut hintoja :) Ei ole kovin kaukana, on siinä matkan varrella kun mennään esimerkiks Rocca al Mare kauppakeskukseen. 8.70 e maksoi taksi.

      Poista