sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Monster high kakku

Eilinen kakkuprojekti oli mieluinen, sekä aiheen  että tarkoituksen puolesta. Olen facebookissa mukana ryhmässä "auta lapsiperheitä ympäri vuoden" ja sieltä löysin perheen, jossa tytöllä oli tulossa syntymäpäivät ja avulle oli tarvetta. Ystäväni Heidin kanssa halusimme auttaa. Otin perheen äitiin yhteyttä ja sovimme avusta. Minä ostin monster high- nuken tytölle ja tein siihen ympärille kakun. Heidi osti suklaata ja muita makeisia syntymäpäiväkutsuille.

Eilen vein kakun ja muut herkut heille. Tytön ilo lämmitti mieltä. 


Monster high kakku
 Kakkupohja on kuuden kananmunan pohja, jonka tein tähän prinsessa /barbie kakkuvuokaan.    Kätevä vuoka, se tuli todistettua!
Nuken viitta on Satin Icen suklaanmakuista kaulintamassaa , mekon röyhelöt Fun Cakesin Blueberry purple sokerimassaa, jota minulla sattui olemaan kotona. Se vaikuttaa ainakin verkkokaupoista olevan loppu sieltä sun täältä. Hyvänmakuista massaa minun mielestä, toivottavasti sitä kohta taas saa!
Hämähäkit on tehty mustasta sokerimassasta ja toki kimalletta   piti suihkaista vielä. Viittaan maalasin metallinhohtoisella vihreällä värillä  tähtiä.  Täytteenä kakussa oli mansikkamoussee, tytön toiveen mukaan. 

Hyvän mielen tästä sai itseelleenkin, tämän kahdeksanvuotiaan tytön ilo kakusta säilyy mielessä pitkään.

6 kommenttia:

 1. Ihana idea auttaa lapsiperhettä! Pitääpä käydä itsekin kurkkaamassa kyseistä sivua :) hienon kaku olet loihtinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaiken vaivan arvoista oli tämän tytö ilo kakusta ja nukesta.

   Poista
 2. Vai, hieno kakku! Varmasti on ilahduttanut saajaansa! :)

  VastaaPoista
 3. Upea kakku!
  Ja mahtava juttu sinulta ja ystävältäsi!

  VastaaPoista