sähköposti : titantupa@gmail.com


maanantai 15. kesäkuuta 2015

Valmistujaiskakku oikeustieteen opinnot suorittaneelle

Kakuntäyteinen viikonloppu takana. Juhlat tuntuvat samalle viikonlopulle kasaantuvan, nyt oli kahdet valmistujaiset ja yhdet rippijuhlat.
Toisiinkin rippijuhliin olisin saanut tehdä kakun, mutta ymmärsin tällä kertaa sanoa että en ehdi tehdä. Aika kun on rajallista, kyllä harmitti kun jouduin kíeltäytymään.
Ei ollut mahdollista edes pitää perjantaita vapaata töistä . Jos olisi ollut niin olisin ottanut sen toisenkin rippikakkutilauksen vastaan.

Tässä ensimmäinen kakuista . Ystäväni tytär valmistui oikeustieteellisestä tiedekunnasta pitkien opintojen jälkeen. Hän juhliin tein tämän kakun :

Valmistujaiskakku
Kakku on 45-50 henkilölle. Täytteenä vadelmamoussee ja suklamoussee . Molemmat siis ilman liivatetta, koska valmistunut tytär on kasvissyöjä.
Minusta tuohon suklaatäytteeseen saa kyllä laittaa hieman enemmän kermaa, jotta täytteestä tulee kuohkeampaa.Tai makuasia kaiketi, mutta itse laitan enemmän kermaa.

Koriste yrittää esittää oikeuden vaakaa. Päivänsankarin toiveena oli viininpunaiset kukat ja tein liljoja + päivänkakkaroita tällä muotilla .
Päällä on ihan vaahtokarkin makuista kaulintamassaa ja pursotukset ovat Knorrin Kuohu Visp Piskettä . Sitä suosin varsinkin kesäkeleillä, koska pursotukset ovat kestäviä ja pysyvät hyvin muodossaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti