maanantai 24. heinäkuuta 2017

Tampereen pienin kahvila

Olin netissä nähnyt Aamulehden jutun Tampereen pienimmästä kahvilasta, Nisutiinasta. Otin osoitteen talteen ja päätin , että sinne poiketaan jos vain niillä main ajellaan. 
Ja siellä ajeltiin tänä kesänä. Olimme lyhyellä kotimaan kierroksella ja kotimatkalla sitten päätimme tämän kahvilan etsiä. Osoite navigaattorin ja menoksi. Alkoi usko loppua, kun näytti että nyt mennään " keskelle ei mitään", mutta niin vaan kahvila löytyi !  Se on omakotitalon yhteydessä Pulesjärventien varrella  ja siinä samassa rakennuksessa on myös leipomo. Erittäin kätevää!


Kahvila Nisutiina
 Hienolla ilmalla voi istuskella kahvilan pihamaalla nauttimassa kahvista ja luonnon rauhasta. 
 Nisutiinassa myydään pullan ja kahvin lisäksi villasukkia. Omistaja kutoo niitä talven aikana ja ne tuotokset ovat kesällä myynnissä kahvilassa. 
 
Myös muuta pientä tarpeellista kahvilan hyllyiltä löytyy, muunmuassa tiskiainetta .

kahvila NisutiinaKun me kävimme kahvilassa, oli siellä myytävänä korvapuusteja ja pullapohjaisia mansikkaviinereitä kahvin kera nautittavaiksi. Mukaan ostimme myös valtavan hyvän makuista ohraleipää. Tällaiset pienet kahvilat ovat kyllä mukavia paikkoja ja suosin mielelläni niitä mahdollisuuksien mukaan. Meidän leipomo silloin aikoinaan  ja leipomon kahvila + myymälä oli vastaavanlainen pienyritys. Kotileipomo periaatteella toimittiin vaikka leipomotilat eivät ihan kodin yhteydessä olleetkaan.   

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan Nisutiinaan kahville ja ostoksille jos ohi kuljette! Mekin poiketaan taatusti uudelleen kerran kun siellä nurkilla liikutaan. 

4 kommenttia:

  1. Ihan läheltä olen kotoisin, enkä ole koskaan käynyt. :o Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti poiketa! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Oli tosi kiva paikka! Erilainen kuin yleensä kahvilat.

      Poista