maanantai 17. kesäkuuta 2019

Raparperipiirakka

Raparperia on taas niin valtavan paljon, että ole jakanut sitä sukulaisille ja tuttaville. Kaikkea en ehdi käyttää.
Piirakkaa juuri tein, yksi parhaimmista on maisemakahvilan raparperipiirakka.Tässä rahka tasoittaa raparperin kirpeää makua. Laitoin taas toisen purkillisen mansikkarahkaa ja toisen tavallista. Niin hyvää!

Raparperihilloa olisi tarkoitus vielä tehdä ja kai raparperia voisi pakastaakin . Tosin ainainen ongelma on, että unohdan ne sinne pakastimeen moneksi vuodeksi.

Meidän keskimmäinen tytär, Ronja, tuli kesäksi Suomeen . Toiset tyttäret eli Ronjan isosisko ja pikkusisko olivat reilun viikon kyläilemässä Skotlannissa. Niin ja vanhimman tyttären pikkutirpat olivat mukana♥ Tulivat koko konkkaronkka yhdessä Suomeen.  Sanoivat että oli outoa tulla Suomeen, kun lentokoneesta ulos astuessa oli kuin olisi etelään tullut :) Skotlannissa oli sellainen viileähkö ja kostea sää koko ajan. Tein heidän kotiinpaluuta juhlistamaan  lakritsi-suklaamutakakun , siitä sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Raparperipiirakka on yks mun suosikeista 🥰 tätä ohjetta vois kans testata, näyttää niin hyvältä. On vielä raparperiakin jäljellä.😉 Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! Tämä on kyllä huippuhyvää :)

      Poista