perjantai 18. syyskuuta 2020

Babyshower-kakku

Ihana tehdä tällaisia hempeitä kakkuja.Iloisen juhlan kakkuja. Ystäväni tytär saa vauvan ja tämän tyttären sisko tilasi minulta kakun.
Täytteeksi valitsin mariannemouseen . Koristeet ovat ihan kaulintamassaa. Pääsin testaamaan tossumuottia ensimmäistä kertaa. Niillä saikin sutjakkaasti tehtyä tossun osat.
Omenapiirakkaa olen leiponut muutamaan otteeseen. Omenaa ovat puut notkollaan. Olen tehnyt piirakkaa näillä ohjeilla : Omenapiirakka Omenapiirakka kakkonen Tuosta jälkimmäisestä linkistä siis tuolla Satu Koiviston reseptillä. Olen ohikulkijoille laittanut omenia tarjolle kävelytien varteen, mutta monet omenat ovat vain osittain hyviä. Niissä on joko madon reikiä tai huonoja kohtia, kun ovat pudonneet maahan. Niitä en kehtaa tarjolle laittaa ja ihmettelinkin mitä kummaa nille tekisin. Ajattelin sitten keittää niitä mehumaijassa mehuksi. Aikaa vievää puuhaa, mutta mehusta tuli hyvää!Tein siitä kiisseliäkin,kun minä mielelläni syön aamupuuron jonkun kiisselin kera. Voi mitä herkkua sekin on Pitää nuo loputkin omput keittää mehuksi . Sen jälkeen ihmettelen mitä tehdä talviomenien kanssa. Ehkä ne kelpaa jakoon jollekin. Ainakin niistä saa hyvää hilloa. Meillä hilloa menee niin vähän etten viitsi sitä alkaa keittämään.

1 kommentti: