sähköposti : titantupa@gmail.com


tiistai 6. marraskuuta 2012

Halloween kakku ja syksyinen mansikkakakku

Tulipa tehtyä ihan pikapäätöksellä kakku tyttären ja kavereidensa halloween illanviettoon. Kaikki yhden päivän aikana - tai ei edes päivän, vaan työpäivän jälkeen aloitin kakkupohjan teosta. Mitään ei ollut valmiina. Huokaus. Kyllä se sitten venähtikin pitkälle yöhön, mutta oli huiman hauska projekti! En millään malttanut lopettaa, vaan väkersin lisää örkkejä koko ajan.


Halloween kakku
 Helmiäissuihke teki kepposen (sopii kaiketi päivän teemaan) ja suihkautti jotenkin epätasaisesti  tätä kiillettä. Toisaalta se sopi tähän kakkuun, tässä sai ollakin tällaista epätasaisuutta ja rosoisuutta. Ja onneksi niin kävi tämän kakun kohdalla, jos olisi ollut vaikka hääkakku tai syntymäpäiväkakku, niin olisi ollut tekele pilalla.  Helmiäissuihke taitaa olla lopuillaan kun näin kävi.


Halloween kakku
Kakku toiselta puolen. Näitä ötököitä oli niin kiva väkertää!

Syksyinen mansikkakakku
Tämän syksyisen kakun tein tyttären työharjoittelupaikkaan,kun harjoittelu oli ohi. Täytteenä mansikkamoussee ja päällä + koristeina vaahtismassaa.

5 kommenttia:

 1. Hieno kakku. Täytekakun leipominen on kyllä aikaavievää puuhaa, varsinkin jos pohjaa ei ole tehtynä etukäteen:)

  VastaaPoista
 2. Ovatpa kauniita! Kyllä olet aikamoisen työn tehnyt yhden päivän aikana :) Halloween juhlijat ovat takuulla olleet ihastuksissaan kakusta!

  VastaaPoista
 3. Juu, tytöt ovat 11v. ja 12v. ikäisiä, joten siellä oli hauskaa, kun syötiin koppakuoriaisia ja matoja ja muita örkkejä :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainen ex-tempore leipominen on usein parasta. Kamalan hieno kakku noin nopealla aikataululla. Minulla tahtoo noitten koristeiden kanssa tuhrautua aikaa ihan tolkuttomasti ja siksi pyrinkin tekemään niitä etukäteen niin paljon kuin mahdollista ;)

  VastaaPoista
 5. Juu, itsekin yritän väkertää niitä etukäteen. Jotain onkin valmiina,sellaisia peruskoristeita .Tähän kammotuskakkuun ei ollut mitään sopivaa tehtynä.

  VastaaPoista