sähköposti : titantupa@gmail.com


tiistai 13. marraskuuta 2012

Piparkakkupuuhia

Nyt se on alkanut,piparkakkutaloaika! Tosin talot ovat vasta tässä vaiheessa ja vain reiluun kymmeneen taloon on osat valmiina. Ystävä kuitenkin menee jo tällä viikolla myyjäisiin ja halusi näitä taloja sinne myytäväksi. Saapi nähdä menevätkö kaupaksi jo näin marraskuun puolivälissä. Kotona tuoksuu hyvälle! Uuden taikinan olen tehnyt jääkaappiin odottamaan. Pitääkin tästä joutua talon osia tekemään. Tämän talon lisäksi teen kahta muuta kokoa ja kirkkojakin olis tarkoitus tehdä muutama. Puuhaa riittää,mutta se on mukavaa puuhaa :)Piparkakkutalo
 

5 kommenttia:

 1. Oi tuo on ihanaa puuhaa, piparkakkujen paistaminen. Taikinan voisi syödä jo tekovaiheessa ja valmiiden piparkakkujen tuoksu huumaa kaikki :)

  VastaaPoista
 2. Taikinaa tulee tosiaan naposteltua :)

  VastaaPoista
 3. Itsellänikin on jo pari taloa pystyssä. ;) Pitää kohta julkaista tuotokset.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ilahduttaneesta kommentista blogissani! Täällä tulee heti makeannälkä, taitavia leipomuksia testattavaksi asti:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynnistä ja kommenteista! Kakkumonsteri, talon kuvia odotellessa :) Tosi kiva katsella blogeissa toisten piparkakkutaloja. Niitäkin on niin monenlaisia hienouksia ja se onkin siinä just kiva,etteivät ole kaikki samanlaisia!

  VastaaPoista