sähköposti : titantupa@gmail.com


maanantai 2. joulukuuta 2013

Täytekakkua talvisella teemalla

Työkaverini täytti pyöreitä vuosia ja tarjosi meille kollegoille kakkua. Ja minähän sen kakun sain tehdä, hienoa! Teemaksi otin vähän talvesta muistuttavan kakun vaikka sitä oikeaa talvea ei näy eikä kuulu. Tosin en tiedä ollako tyytyväinen siihen vai ei - toisaalta lumi toisi hieman valoisuutta, mutta tämä muutama pakkasaste kyllä riittää. Mitään kahdenkymmenen asteen pakkasia en kaipaa enkä edes kymmenen asteen pakkasia.

Talvinen täytekakku
Täytteenä kakussa on mansikkamoussee ja toisessa välissä vaniljamoussee. Ne maut sopivat aivan loistavasti yhteen! Leikkauspintakin on hienon näköinen, kun toinen täyte on vaaleanpunainen ja toinen kermanvalkoinen. Harmi, kun en ottanut töihin kameraa - olisin saanut leikkauspinnastakin kuvan :)
Pohjina on kolme x 4 kananmunan kääretorttupohja. Kostutin nänä vanilliinisokerilla höystetyllä maidolla ja tuon kaulintamassan alla on marenkivoikreemi. Vaniljamousseen alle sipaisin ohuelti mansikkahilloa.
Pursotukset tuttuun tapaan Flora vispiä, jossa on seassa vanilliinikreemijauhetta jämäkkyyttä antamaan. Se antaa kivasti myös makua kermaan.
Koristeet sokerimassaa ja kaulintamassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti