sähköposti : titantupa@gmail.com


sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Auto ja asuntovaunu piparkakkuversioina

Martinex on minun työpaikan naapurissa ja siellä on kaksi kertaa vuodessa outlet myyntitapahtuma. Sieltä löytää vaikka mitä kivaa edulliseen hintaan. Muunmuassa Iloleipurin leivontajuttuja. Tällä kerralla löysin auto + asuntovaunu piparkakkumuotit ja tottakai ostin + laitoin testiin samantien.

Piparkakku auto ja - asuntovaunu
Harjoitusversio, asuntovaunun lattiakin ihan vinossa! :D Mietin josko myyjäisin kokeilisin tehdän muutaman auton , niistä voisivat pikkupojat tykätä.Tai autoista tykkäävät tytöt. Tai autoja harrastava aikuinen :D  Sen ehkä sukkelammin sai kokoon kuin tuon asuntovaunun. 
Tällainen muottisarja se oli:

Usein olen miettinyt auton + vaunun tekoa piparkakusta, mutta en ole viitsinyt alkaa pahvisilla kaavoilla väkertää niitä. Valmiilla muotilla on niin helppo tehdä osat, saa sopivan kokoiset ( yleensä ainakin)  ja kokoaminen on näin ollen helpompaa. 
Nyt onki minulla piparkakku"tehdas" jo täysillä toiminnassa, viikon kuluttua on ensimmäiset myyjäiset. Joko se vuosi meni... ?  Juurihan siellä myyjäisissä oltiin :)
 

 

3 kommenttia:

  1. Ihana tämäkin! :D Itse en vielä vkonloppuna ehtinytkään pipareita leipoa, mutta tämän vkon kuluessa asiaan tulee muutos =). Kiitos, kun jaoit taikinaohjeenkin, sitä testaan.

    VastaaPoista
  2. Hei! Saisko mitenkään kuvaa paketin etiketistä? Mulla nää muotit, mut etiketti on hukassa! ��

    VastaaPoista