sähköposti : titantupa@gmail.com


keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Minion kakku

Nuorin tyttäreni pyysi juhliinsa Minion-kakkua. Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä siitä, mitä pitäisi yrittää toteuttaa. Onneksi on google :) Sieltähän se pikku riiviöiden Minion löytyi!
Tämä kakku oli oikea pikaprojekti. Mielelläänhän näitä muotokakkuja aloittaa ajoissa, mutta nyt ei ollut aikaa. Torstaina illalla töiden jälkeen aloitin kakkupohjasta ja tein kakun päällystämistä/koristelua vaille valmiiksi. Perjantaina töiden jälkeen pikapikaa päällystämään ja koristelemaan.
Kiirehän siinä tuli ja vieraat olivat jo paikalla, kun viimeistelin tätä.

Minion-kakku
Tämä ei ole oikeanlainen Minion, se ei ole näin pyöreä. Tässä vaan kävi niin, että kesken kakunteon toteutussuunnitelma muuttui eikä ollut enää aikaa tehdä tästä sellaista oikean näköistä.  Kelpasi kyllä tällaisena pulleanakin :)
Kiva tätä oli tehdä, mutta olisin kyllä halunnut tehdä tämän kunnolla ajan kanssa. Aina ei voi valita, joskus vaan sitä aikaa ei ole.
Täytteenä on pätkismoussee ja tuo päällinen on vaahtokarkkimassaa.

9 kommenttia:

 1. Ihana on Minion näin pulleanakin ;D

  VastaaPoista
 2. :D Kyllä näitä jonkun otuksen/hahmon näköisiä kakkuja on kiva tehdä. Varsinkin ajan kanssa, kiire ei ole kiva kaveri. Yleensä se kuitenkin aina tulee kaveriksi :)

  VastaaPoista
 3. Vastavierailemassa ja pistänpä linkinkin sivuillesi, aivan ihana ja suloinen Minion, meillä onkin töllätty koko joulun pyhät Itse ilkimys kakkosta, joka oli eksynyt pukin konttiin, se on niin symppis, niinku tää kakkukin, voipa olla, että joutuupi meilläkin tämmösen tekemään! :)

  VastaaPoista
 4. Suloinen on hän. =) Meidänkin poitsu on kova minion fani. Saa nähdä minkä kakun hän haluaa sit kesällä synttäreille. ;)

  VastaaPoista