sähköposti : titantupa@gmail.com


keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Puolukka-pellavansiemensmoothie

Selailin Yhteishyvän vanhoja ruokaliitteitä ja tämä pellavansiemeniä sisältävä smoothie jäi mieleen. Meillä kun löytyy puolukoitakin pakastimesta vielä vaikka kuinka paljon, niin testiin meni samantien. Smoothiet ovat muutenkin mukavia välipaloja tai aamupaloja. Tällä kertaa tämä nautittiin iltapalaksi.
Puolukka-pellavansiemensmoothie
Tästä tuli oikein herkullista! Jopa nuorimmainen joi tämän oikein mielellään vaikka ensin luulin, että hän pyytää vähän lisää makeutta tähän. Ei pyytänytkään vaan piti tästä juuri tällaisena! Puolukka maistui kivasti banaanin maun seassa, antoi tälle mukavasti kirpeyttä. Nyt tiedän mihin ne loputkin puolukat pakastimesta käytetään!

Puolukka-pellavansiemensmoothie

2 dl puolukoita
1 banaani
2 dl omenamehua
2 dl maustamatonta jogurttia
1/2 dl kokonaisia tai rouhittuja pellavansiemeniä
2 rkl hunajaa

Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Tein tätä 1 1/2 kertaisen annoksen ja siitä riitti hyvin neljään korkeaan lasiin. Oli hyvää!!


Puolukka-pellavansiemensmoothie


 

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen hurahtanut näihin smoothieseihin! Nappaan nykyisin kaikki reseptit ylös ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat helppoja ja nopeita tehdä, hyviä ja terveellisiä. Tämä tosiaan maistui myös meidän 12-vuotiaalle, joten teen tästä meidän vakiovälipalan - puolukoita kun on pakastimessa ihan riittävästi. Muutaman kuukauden kuluttua niitä saa jo uusiakin :)

      Poista