sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Vadelma-kermakakku

Sain kunnian tehdä 93-vuotiaan rouvan syntymäpäiväkahvitteluun kakun. Rouva ei välitä mistään massakakuista vaan kermakakkua pitää olla, kuten ennen vanhaan. 
Meillä on oman pihan vadelmia vielä pakastimessa, joten päätin tehdä vadelmatäytteen. 
Ihan pelkkää kermaa ja vadelmaa en siis käyttänyt vaan tein vadelmamousseen.

vadelma-kermakakku
Ruusut on tehty ihan sokerimassasta ja tuo rouhe on wienernougatrouhetta. Pohjana tässä on 8 kananmunan kakkupohja.
Mielestäni tällä kertaa riitti pelkistetty koristelu. Joskus vähemmän on enemmän, niinsanotusti. 


2 kommenttia:

  1. Se on kyllä niin perinteinen kermakakku kun olla ja voi sekä kaunis. :)

    VastaaPoista
  2. Upeat ruusut! Kaunis kakku ja varmasti maistui synttäri sankarille! Pelkistetty on usein kaunista, ja niin tässäkin!

    VastaaPoista