tiistai 28. maaliskuuta 2017

Mustaherukkakääretorttu

Reilun viikon takaisista tekemistä kakuista jäi mustaherukkatäytettä yli. Hieman jäi valksouklaamousseeta myös. Mieleen tulikin tehdä niistä kääretorttu, koska aviomiehen kaksi serkkua oli tulossa kyläilemään eikä kahvipöytään ollut pakastimessakaan mitään.

Mustaherukkakääretorttu
Molempia täytteitä laitoin siis väliin, valkosuklaamousseeta ei ollut kovin paljon. Mukavasti antoi tuo ohutkin raita makua. 
Jos mustaherukkatäytettä haluaa tehdä pelkästään kääretorttua varten , niin uskoisin, että puolet tästä  ohjeesta riittää. 
Tai sitten kääretorttuja voi toki tehdä kaksi kerralla, toinen pakastimeen vierasvaraksi. 
 


Mustaherukkakääretorttu
 Erittäin hyvältä maistui kääretortunkin täytteenä!

4 kommenttia:

  1. Näyttää ainakin todella maukkaalta ja kivan värinenkin. :) Pääsiäispöytään sopiva herkku.

    VastaaPoista
  2. Oi voi - pakkohan se on ekopaastoilijan itseään kiusata ja kaikki herkkupostaukset lukaista;)

    VastaaPoista
  3. Siis kääretortut on niin ihania! Ja tuo mustaherukkatäyte kuulostaa ihan mielettömän hyvältä ♥

    VastaaPoista
  4. Mustaherukka ja valkosuklaa sopii tosin hyvin yhteen, joten tämä varmasti on hyvää! :D

    VastaaPoista