tiistai 22. huhtikuuta 2014

Vaniljaboston

Pääsiäisen aikana meillä oli kahvipöydässä myös bostonkakkua. Pullataikina oli ihan perustaikina ja pullan sisään laitoin vaniljakreemiä. Sitä kannattaa laittaa reilu kerros, jotta se bostonissa maistuu.
 Itse laitoin hieman liian vähän, olisi saanut vanilja maistua enemmänkin.

Vaniljaboston
Muhkea ja maistuva boston siitä tuli, mutta ensi kerralla laitan reilumman kerroksen kreemiä.
Koristelu on ihan värjätyllä tomusokeriseoksella tehtyä.

8 kommenttia:

  1. Ihanan muhkea ja komea boston! Vaniljakreemi toimii pullassa aina, oli se sitten silmänä tai täytteenä. Itsellä on haaveena tehdä lähipäivinä juuri niitä vaniljakreemi-silmäpullia :)

    VastaaPoista
  2. Täytyypäs kokeilla joskus vaniljakreemiä pullaan! Bostonkakuilla on jotain mua vastaan, sillä en eläissäni ole saanut sellaista onnistumaan. Aina jäävät sisältä raa'aksi. :(

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Kyllä tosiaan sopii vaniljakreemi pullan kera tosi hyvin,nam.

    VastaaPoista
  4. Tulvahti oikein lapsuudenmuistot mieleen. Isoisomummuni teki aina Bostonia <3 Ihanalta näyttää ja maku on varmasti hurmaava.

    VastaaPoista
  5. Olen usein miettinyt, että olispa kivaa löytää isoäitien reseptejä jostain. Vai tekivätkö kenties ulkomuistista kaiken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän oma mummi taisi tehdä ulkomuistista, koska en milloinkaan nähnyt reseptivihkosta pöydäll :)

      Poista
    2. En ole kyllä minunkaan isoäideillä nähnyt. Voi sentään, olispa ollut kiva saada jotain perinteisiä reseptejä talteen.

      Poista