perjantai 27. huhtikuuta 2018

Appelsiini-rahkaboston

Kyllä pulla vaan on hyvää. Tämä appelsiinin ja rahkan makuinen boston kyllä teki hyvinkin kauppansa meillä. Tähän on siis käytetty valmista appelsiinin makuista rahkaa 

Appelsiini-rahkaboston 
Mehevää ja makoisaa.  Tein kerralla 1/2 litran pullataikinan ja riitti siitä korvapuusteihinkin. Oikeastaan voisi tehdä litran taikina kerralla niin saisi jotain pakastimeenkin :) 

Vanhin tytär perheineen tuli sopivasti vierailulle niin saivat hekin tuoretta pullaa. 


korvapuusti 
Tuo appelsiinirahka oli hyvää, raikkaan makuista. Siitähän voisi tehdä appelsiinin makuista rahkapiirakkaakin, nam. 


Tässä alla vielä kuva laskiaispullista, joita helmikuussa leivottiin yhdessä mummin pienen murusen kanssa. Innokas leipuriapulainen minulla olikin ♥ Ja niin rakas ♥ 



Pikkumurun ihan itse tekemät pullat etualalla ♥ 



2 kommenttia:

  1. Nam :) Minun bravuuri on korvapuustit.
    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  2. Namskis, mitä herkkuja!
    Ihanaa että leivot pikkuisen kanssa. ❤
    Itselläni on ihania muistoja puuhasteluista omien isovanhempien kanssa. Siinä siirretään henkistä perintöä.❤

    VastaaPoista