|
|
|
|
|
1. Sekoita leivinjauhe ja kaakao jauhoihin.
2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi ja lisää jauhot sekaan.
3. Kaada taikina uunipellille suorakaiteen muotoon.
4. Paista kypsäksi uunin keskitasolla 225 asteessa noin 6 minuuttia.
5. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille ja vedä paperi pohjasta irt |
|
|
Täyte:
1. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Lisää vaniljarahka. | |
|
|
|
2. Paloittele valkosuklaa
lautaselle ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä
|
|
|
|
3. . Sekoita
valkosuklaasula ja vaniljakreemijauhe täytteeseen. Levitä kakkupohjan
päälle. | |
|
|
Kakkua varten olin värjännyt täytteen oranssiin vivahtavaksi. Nyt en osaa varmuudella sanoa riittääkö tuo täytemäärä jopa kahteen kääretorttuun. Kuten sanoin, täytettä jäi kakunteosta yli enkä tehnyt sitä tätä kääretorttua varten erikseen. | | . |
|
|
|
|
|
|
|