perjantai 27. tammikuuta 2017

Rahka-banaaniletut

Nämä pannukakut / letut  ovat kuntoilijallekin oivallinen välipala. Rahkaa ja banaania, joten proteiinia löytyy.
Näistä on helppo tehdä myös gluteeniton versio jos vaihtaa kaurahiutaleet luontaisesti gluteenittomiin tai vaikka laittaa gluteenittomia jauhoja.

Rahka-banaaniletut
Nyt en muista mistä tämän reseptin bongasin , mutta tässä se tulee :

RAHKA-BANAANILETUT 

1 banaani
2 kananmunaa
200 - 250 g   rahkaa  
2 dl täysjyväkaurahiutaleita
ripaus suolaa
1 tl kanelia


1. Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon kananmunat. Lisää maitorahka, kaurahiutaleet, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
2. Kuumenna paistinpannu tai lettupannu keskilämmöllä. Lisää tilkka öljyä. Nosta lusikalla taikinaa pannulle siten, että saat pieniä pannukakkuja. Tasoita pannukakkua kostutetulla lusikalla ja paista 2-3 minuuttia. Käännä ja paista vielä hetki. Jatka, kunnes kaikki letut on paistettu.

Vinkki: Voit lisätä taikinaan kanelin sijasta esimerkiksi vaniljaa tai kardemummaa.
Me söimme näitä pakastekylmien vadelmien kera. Oi nam, kyllä maistui. Olisi varmasti kermavaahto sopinut mukaan vallan mainiosti, mutta kermaa meillä ei ollut, joten jäi ajatuksen asteelle. No , ehkä parempi niin :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti