Pääsiäisen aikana meillä oli kahvipöydässä myös bostonkakkua. Pullataikina oli ihan perustaikina ja pullan sisään laitoin vaniljakreemiä. Sitä kannattaa laittaa reilu kerros, jotta se bostonissa maistuu.
Itse laitoin hieman liian vähän, olisi saanut vanilja maistua enemmänkin.
Muhkea ja maistuva boston siitä tuli, mutta ensi kerralla laitan reilumman kerroksen kreemiä.
Koristelu on ihan värjätyllä tomusokeriseoksella tehtyä.
Itse laitoin hieman liian vähän, olisi saanut vanilja maistua enemmänkin.
Vaniljaboston |
Koristelu on ihan värjätyllä tomusokeriseoksella tehtyä.
Tuota olisin halunnut maistaa!
VastaaPoistaIhanan muhkea ja komea boston! Vaniljakreemi toimii pullassa aina, oli se sitten silmänä tai täytteenä. Itsellä on haaveena tehdä lähipäivinä juuri niitä vaniljakreemi-silmäpullia :)
VastaaPoistaTäytyypäs kokeilla joskus vaniljakreemiä pullaan! Bostonkakuilla on jotain mua vastaan, sillä en eläissäni ole saanut sellaista onnistumaan. Aina jäävät sisältä raa'aksi. :(
VastaaPoistaKiitos kommenteista! Kyllä tosiaan sopii vaniljakreemi pullan kera tosi hyvin,nam.
VastaaPoistaTulvahti oikein lapsuudenmuistot mieleen. Isoisomummuni teki aina Bostonia <3 Ihanalta näyttää ja maku on varmasti hurmaava.
VastaaPoistaOlen usein miettinyt, että olispa kivaa löytää isoäitien reseptejä jostain. Vai tekivätkö kenties ulkomuistista kaiken :)
VastaaPoistaMeidän oma mummi taisi tehdä ulkomuistista, koska en milloinkaan nähnyt reseptivihkosta pöydäll :)
PoistaEn ole kyllä minunkaan isoäideillä nähnyt. Voi sentään, olispa ollut kiva saada jotain perinteisiä reseptejä talteen.
Poista